kaendahan pasuryan krim topeng OEM karo 20 jinis Jampi úa kanggo gawe putih nourishing moisturizing anti kukul nyilikake pori

Short Description:

Overview Quick Details Use: Face, Body Main Ingredient: herbal plant Mask Form: Cream ...


Detail produk

Tags Product

Details cepet Ringkesan

Gunakake:
Pasuryan, Body
Bahan utama:
tanduran herbal
Topeng Formulir:
Cream
Sumber Koleksi:
OEM / ODM
Panggonan Asal:
Guangdong, China (Mainland)
Panggil Model:
X121122-1
bakal:
Herbal
Gender:
Female
Certification:
GMP, MSDS, SGS, ISO22716
Feature:
Mbusak cacad, Moisturizer, Pore Cleaner, perawatan kukul
jeneng produk:
alam Indigo mask


Packaging & Delivery

Sade Unit:
item Single
Single ukuran paket: 
14X17X13 cm
Single bobot reged:
1.0 kg
Paket Koleksi:
Akeh: nggunakake krim tas pindho PE, gendul nggunakake PP Cairan, karton njaba OEM: minangka paket lan nggunakake karton njaba

Gambar Conto:
Lead Wektu :
Jumlahe (Kilogram) 1 - 10 > 10
Est. Wektu (dina) 7 Kanggo dipunrembag


Description Product



jeneng krim topeng kaendahan Herbal

aktif

bakal

Putih silkworm, bletilla striata, angelica dahuricae, atractylodes macrocephala, tanduran leonuri, tanduran paeoniflori, beeswax putih, licorice, biksu mituo, aconite putih, kerang, chuan qiong, ginseng, aloe, huangling, angelica, etc
fungsi putih, anti-kukul-umur, imbangan lenga, nglewati pasucèné, ndandani, etc.
Tuah Engineers darmabakti kanggo sinau rumus kuna kaendahan, sawise eksplorasi, laku, dikembangaké kompatibilitas subtle, efek synergistic putih kulit putih lan topeng kulit tender. . More medicine úa pet nembus menyang kulit, ngilangke bahan kimia beracun saka kulit, repair rusak sel kulit, kemampuan resistance alam kanggo nambah sel, bantuan kulit kanggo decompose pigmen, ngilangke panggonan peteng, chloasma, freckles, etc., ing wektu sing padha ngurangi sintesis ing saka pigmen, supaya kulit alus, nambah whiten kulit, supaya kulit lan kulit porselen boneka enviable.
Dianggo Sawise pasucèné, aplikasi jumlah cocok saka prodhuk kanggo pasuryan sing roto-roto, lan supaya iku njagong kanggo 20-30 menit, banjur alon-alon pijet karo banyu lan mbilas.
Sample

Sample free, 30g saben, biaya barang

Sample-wektu: 2-7 dina

wektu Lead

tuku akeh: 2-7days

OEM label pribadi: 20-35days

certificate GMPC / ISO22716 / SGS / MSDS


Layanan kita





 

sertifikasi


 

Informasi Company



 


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    
    Tampilan Online Chat!