OEM / ODM

Proses: Label Private

pilihan produk
Milih produk kanggo line skincare saged proses akeh banget, nanging associates sales pinter kita sing expertly dilatih kanggo nuntun sampeyan liwat proses karo ease. Lagi memulang takon pitakonan tengen, ngijini sampeyan kanggo mbangun pamilihan produk effortlessly lan expertly; nalika sengaja patemon kabutuhan clientele.You bakal maneh kabeh line kita formulasi majeng, milih produk lan nindakake conto ngendi perlu nyoba metu produk sadurunge pilihan. Lan, ana tau daya kanggo rembugan produk.

Njupuk Packaging Panjenengan
Sawise pamilihan produk wis milih, eksekutif akun bakal nuntun sampeyan pilihanipun packaging kita. nalika iku bisa dadi tugas gagah, kita bakal nggawe gampang kanggo sampeyan. Sawise pitakonan tombol sawetara gegayutan sesanti lan budget, digandhengake dodolan bakal mbantu pilih sawetara opsi packaging produk kanggo nggawe cohesive, ing-account dipikir.

Madegaken Identity Brand Panjenengan
Saiki sing produk skincare label pribadi sing dipilih lan packaging wis milih, sing bakal nerusake kanggo ngrembakaken account. Iku penting sing ngerti sing sing sade kanggo, uga sing sing minangka perusahaan, kanggo nggawe dipikir sing resonates karo sampeyan lan pelanggan.

 Ngrancang Packaging Panjenengan
Sawise iklan wis mantep, lan produk lan packing milih, kita bakal nerusake kanggo ngrancang packaging Panjenengan. Ing YunYang Kosmetik, iki luwih akeh tinimbang nambah logo kanggo label preexisting, iki proses desain kanggo nerjemahake BRAND dhateng produk skincare Panjenengan.
Tim desain kita bakal desain siji versi label sing elektronik maneh lan nyedhiyani saran. Lelampahaning streamlined Kita loro efektif lan efisien, njupuk sampeyan wektu turnaround paling cepet bisa.

Marketing & Selling Product Panjenengan
support Kita ora mungkasi mung amarga wis ditampa line skincare label pribadi anyar. Kita tim profesional educated bakal terus kanggo nyedhiyani sampeyan karo informasi lan panuntun dhumateng sampeyan kudu èfèktif pasar lan ngedol produk. Saka database bakal online kita, kanggo ing Staff profesional skincare kita, kita bakal nyedhiyani sampeyan karo informasi sing perlu kanggo sukses ing pasar skincare.
Kanggo informasi luwih lengkap ing Label Private lan carane miwiti, hubungi kita lan wakil akun anyar bakal seneng ngewangi sampeyan.

YunYang Kosmetik bakal tansah nyedhiyani sampeyan karo majeng, bahan produk skincare medical kanggo label pribadi. Sawise luwih saka 15 taun ing industri skincare profesional, produk kita wis ngalami évolusi saking taun riset, testing lan saran.

Saindhenging iki rong puluh, kita wis rampung sing paling penting bagean saka proses label pribadi njupuk kita ngerti, account, lan gol - ateges, sesanti. Makane ahli sales Highly dilatih kita bisa karo sampeyan kanggo nuntun sampeyan liwat proses label pribadi; takon pitakonan tengen kanggo pakaryan line prodhuk sampurna kanggo langganan Panjenengan.
Ing YunYang Kosmetik, kita fokus ing sukses line skincare Panjenengan, lan kita setya ngluwihi pangarepan Panjenengan saben langkah cara.
Cepet Aktifake Product Around Times
Pinter skincare Experts
In-house Team Designer Graphic
rujukan packaging Professional
Free Product Informasi & Training
sdf (1)sdf (2)

 



Tampilan Online Chat!