KATEGORITË

Produkte Featured

Rreth nesh

Guangzhou Yunyang Kozmetikë Co, Ltd, është një ndërmarrje kozmetike OEM / ODM integrimin e kërkimit dhe zhvillimit të kozmetikës lëndëve të para, zhvillimin e formulimit, përpunimin dhe prodhimin, dhe shërbime të përputhen. Kompania është e vendosur në provincën Guangdong, China, me 100.000 klasës punëtorinë e prodhimit GMPC, pajisje të përparuara të prodhimit dhe mjedis në klasë të parë të prodhimit. Disa linja prodhimi të përmbushur kërkesat e ndryshme të prodhimit dhe të prodhimit. YunYanger merr teknologji si thelbin dhe cilësisë si baza për t'i shërbyer klientëve globale!

 

Lexo më shumë