Pangalusna jual OEM Label swasta kosmétik herbal dipiceun perlakuan jerawat krim beungeut topeng

Pondok Description:

Overview Quick Details Use: Face Mask Form: Cream Supply Type: OEM/ODM Place of Ori...


jéntré produk

Tags produk

Rincian Gancang Tinjauan

Paké:
beungeut
Mask Bentuk:
krim
Suplai Tipe:
OEM / ODM
Tempat Asal:
Guangzhou, Guangdong
Jumlah modél:
120612-1
bahan:
krim
bahan:
herbal
génder:
awewe
sertifikasi:
GMP, MSDS, FDA, ISO9001
fitur:
Clearing cacad, jerawat Treatment
Ngaran Produk:
jerawat topeng herbal
fungsi:
Cacad clearing, Hideung Kepala remover, jerawat Treatment
Efficacy:
Jerawat / jerawat, moisturizing, anti sepuh, brighten nada kulit, ngaleutikan
Jenis produk:
topeng raray
Colo:
hejo
pamakéan:
Larapkeun jumlah luyu jeung raray merata
MOQ:
ti 5kg
Service:
1000 botol tiasa OEM
pakét:
kantong pe
Bijil produk:
Iso9001, gmpc, gmp, Food AS sarta Administrasi Narkoba


Bungkusan & Taliwang

Jual Unit:
item hiji
Hiji ukuran pakét: 
14X17X13 cm
Hiji beurat kotor:
1.0 kg
Pakét Tipe:
kantong pe

Waktos prosés :
Kuantitas (kilogram) 1 - 5 > 5
Est. Waktos (poé) 7 Bisa disawalakeun


Panjelasan Produk




Ngaran Produk   jerawat topeng herbal
bahan   Atractylodes, flos lonicerae, mint, salvia miltiorrhiza, liquorice, chamomile, ampelopsis ampelopsis
fungsi   Cacad clearing, Hideung Kepala remover, jerawat Treatment
Efficacy   Ngaronjatkeun pangabisa timer repairing kulit urang, ngarahkeun akar jerawat ngaleupaskeun jerawat bahan herbal botanis, balances minyak cai, Leungitkeun pori, ngaluarkeun kaleuwihan minyak, tightens pori, daun kulit seger jeung lemes
Jenis produk   topeng raray
warna   hejo
pamakéan   Candak jumlah luyu jeung nerapkeun eta merata dina raray. Ngumbah dipareuman pikeun 20-30 menit.
MOQ   ti 5kg
palayanan   1000 botol tiasa OEM
paket   kantong pe
bijil produk   Iso9001, gmpc, gmp, Food AS sarta Administrasi Narkoba

panas Produk


Layanan kami


Guangzhou kosmétik yunyang ko., LTD. Mangrupakeun kosmetik OEM / ODM perusahaan integral tina hasil panalungtikan sarta ngembangkeun kosmétik bahan baku, ngembangkeun nyusun, pamrosésan jeung produksi, sarta jasa cocog. Pausahaan ieu lokasina di propinsi Guangdong, Cina, jeung 100.000 kelas GMPC workshop produksi, alat-alat produksi canggih jeung lingkunganana produksi-kelas munggaran. Sababaraha garis produksi minuhan sarat béda produksi sarta output. Yun yangzhi nyokot téhnologi salaku inti jeung kualitas minangka dasar pikeun ngalayanan nasabah global!


 

produk Kategori


Prosés produksi


 

aliran jasa kami



 

Bungkusan & pengiriman barang


 

FAQ


Q1. Lamun urang rék mesen OEM, aya wae larangan dina kuantitas urutan?
Dupi aya minimum urutan (MOQ)?

The MOQ sakitu legana gumantung kana jenis produk jeung bahan anjeun milih. Unggal jenis produk jeung bahan kudu jadi husus maréntahkeun pikeun anjeun sangkan mawa sarat minimal béda. Paduli jinis produk, urang salawasna nawiskeun harga kalapa sarta bakal panalungtikan sababaraha sumber bahan jeung bahan pikeun cocog pangalusna kaperluan bisnis Anjeun.

Q2. Dupi abdi tiasa milih Rumus kuring sorangan, bahan jeung jenis bahan pikeun produk kuring?
Sumuhun, pasti. Urang ngabagéakeun pamanggih anjeun sarta rumusna / bahan spésifikasi sakumaha ogé nyadiakeun Anjeun saran ti dermatologists di-imah urang. Ahli Kulit kami baris mantuan anjeun ku sampling, nguji rumus, sarta cék kualitas. Urang sadaya mantuan sumber bahan keur anjeun, tapi ngan nu leuwih anu aman ngagunakeun tur
teu dilarang ku sagala organisasi resmi.

Q3. Dupi anjeun tos rengse ngadamel produk anu sarua yen kuring gaduh diilikan kuring?
Bisa janji eta bakal pasti tapi bakal sacaket eta bisa meunang. Ieu kusabab formulasi na
bahan sadayana digabungkeun atawa sourced ku sababaraha cara béda. Tiap méré naékna sanyawa kompleks husus. Bahan nu tangtu ogé dipaténkeun pikeun pamakéan, urang moal bisa make jenis ieu oof bahan
. Tapi pamakéan, warna, ambeu, sarta ngarasakeun bakal deukeut pisan naon rék.

Q4. Bisa I ménta logo na bungkusan design lamun kuring teu boga tim rarancang kuring sorangan atawa sumberdaya?

Muhun kantenan. Simkuring boga tim ti désainer profésional, para ahli bungkusan na copywriters ngawangun desain Anjeun tiasa bangga. Ieu bisa ngawengku rarancang logo, pakét, katalog, sarta / atawa ramatloka.



  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    
    WhatsApp Online Chat!