Panas ngajual Quality Best Whitening Moisturizing Madu lotion Awak

Pondok Description:

Overview Quick Details Use: Body Main Ingredient: honey Supply Type: OEM/ODM Place ...


jéntré produk

Tags produk

Rincian Gancang Tinjauan

Paké:
awak
Bahan utama:
madu
Suplai Tipe:
OEM / ODM
Tempat Asal:
Guangzhou, Guangdong
Jumlah modél:
H161122-3
bahan:
herbal
sertifikasi:
GMP, MSDS, FDA, ISO9001
formulir:
krim
Umur Grup:
dewasa
fitur:
Lengser bulu, ngandung gisi, Whitening, Anti sepuh, Firming, Lightening, Moisturizer, pressure cleaner
Ngaran Produk:
Madu lotion awak
fungsi:
Moisturizer, ngandung gisi, whitening
Efficacy:
Nepi sepuh kulit jeung restores firmness alam na firmness
Jenis produk:
Krim / lotion
warna:
bodas
pamakéan:
Larapkeun kana kulit wewengkon dipikahoyong sanggeus mandi
MOQ:
ti 5kg
Service:
1000 botol tiasa OEM
pakét:
kantong pe
Bijil produk:
Iso9001, gmpc, gmp, Food AS sarta Administrasi Narkoba

Kamampuhan suplai

100000 kilogram / kilogram per Poé

Bungkusan & Taliwang

Rincian bungkusan
kantong pe
palabuhan
guangzhou

Waktos prosés :
Kuantitas (kilogram) 1 - 5 > 5
Est. Waktos (poé) 7 Bisa disawalakeun


Panjelasan Produk




Ngaran Produk   Panas ngajual Quality Best Whitening Moisturizing Madu lotion awak 
bahan

glycerinum, sodium hyaluronate, niacinamide, madu, vitamin E, minyak si cikal jojoba, Allantoin

fungsi   Moisturizer, ngandung gisi, whitening
Efficacy   Nambihan Uap mun nourish kulit, ngaronjatkeun Uap kulit, ngaronjatkeun kagaringan sarta roughness. Bari mandi, éta hadé bisa nourish komo kulit kulit, reureuh di sepuh kulit sarta mulangkeun whiteness alam na firmness kulit cageur, ninggalkeun kulit bodas sarta hipu.
Jenis produk   Krim / lotion
warna   bodas
pamakéan   Sanggeus mandi, panawaran jumlah luyu jeung kulit wewengkon nu dipikahoyong tur urut gently dugi diserep.
MOQ  ti 5kg
palayanan  1000 botol tiasa OEM
paket  kantong pe
bijil produk  Iso9001, gmpc, gmp, Food AS sarta Administrasi Narkoba

 

 



Guangzhou kosmétik yunyang ko., LTD. Mangrupakeun kosmetik OEM / ODM perusahaan integral tina hasil panalungtikan sarta ngembangkeun kosmétik bahan baku, ngembangkeun nyusun, pamrosésan jeung produksi, sarta jasa cocog. Pausahaan ieu lokasina di propinsi Guangdong, Cina, jeung 100.000 kelas GMPC workshop produksi, alat-alat produksi canggih jeung lingkunganana produksi-kelas munggaran. Sababaraha garis produksi minuhan sarat béda produksi sarta output. Yun yangzhi nyokot téhnologi salaku inti jeung kualitas minangka dasar pikeun ngalayanan nasabah global!






FAQ:

Q1. Lamun urang rék mesen OEM, aya wae larangan dina kuantitas urutan?
Dupi aya minimum urutan (MOQ)?

The MOQ sakitu legana gumantung kana jenis produk jeung bahan anjeun milih. Unggal jenis produk jeung bahan kudu jadi husus maréntahkeun pikeun anjeun sangkan mawa sarat minimal béda. Paduli jinis produk, urang salawasna nawiskeun harga kalapa sarta bakal panalungtikan sababaraha sumber bahan jeung bahan pikeun cocog pangalusna kaperluan bisnis Anjeun.

Q2. Dupi abdi tiasa milih Rumus kuring sorangan, bahan jeung jenis bahan pikeun produk kuring?
Sumuhun, pasti. Urang ngabagéakeun pamanggih anjeun sarta rumusna / bahan spésifikasi sakumaha ogé nyadiakeun Anjeun saran ti dermatologists di-imah urang. Ahli Kulit kami baris mantuan anjeun ku sampling, nguji rumus, sarta cék kualitas. Urang sadaya mantuan sumber bahan keur anjeun, tapi ngan nu leuwih anu aman ngagunakeun tur
teu dilarang ku sagala organisasi resmi.

Q3. Dupi anjeun tos rengse ngadamel produk anu sarua yen kuring gaduh diilikan kuring?
Bisa janji eta bakal pasti tapi bakal sacaket eta bisa meunang. Ieu kusabab formulasi na
bahan sadayana digabungkeun atawa sourced ku sababaraha cara béda. Tiap méré naékna sanyawa kompleks husus. Bahan nu tangtu ogé dipaténkeun pikeun pamakéan, urang moal bisa make jenis ieu oof bahan
. Tapi pamakéan, warna, ambeu, sarta ngarasakeun bakal deukeut pisan naon rék.

Q4. Bisa I ménta logo na bungkusan design lamun kuring teu boga tim rarancang kuring sorangan atawa sumberdaya?

Muhun kantenan. Simkuring boga tim ti désainer profésional, para ahli bungkusan na copywriters ngawangun desain Anjeun tiasa bangga. Ieu bisa ngawengku rarancang logo, pakét, katalog, sarta / atawa ramatloka.



  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    
    WhatsApp Online Chat!